3/6/10

Νεο email εμπλέκει και τον Αντώνη Σαμαρά με τη Siemens - Ιδού το επίμαχο email

Μπάχαλο το πολιτικό σύστημα της χώρας μπροστά στη λαική οργή!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, παρουσίασε e-mail του μπατζανάκη του Αντ. Σαμαρά, Ευαγ. Σέκερη, ο οποίος εργαζόταν στη Siemens και εμφανιζόταν δυσαρεστημένος για τη μη ανέλιξή του στην επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Σέκερης, στέλεχος της Siemens και παντρεμένος με τη μικρή αδερφή της συζύγου του Σαμαρά, Γεωργίας, φέρεται να ζητάει με e-mail που εστάλη σε προσωπικό λογαριασμό του Α.Σαμαρά με την επωνυμία....


... samaras@europarl.eu.int. να μεσολαβήσει στον Μιχ. Χριστοφοράκοέτσι ώστε να παραμείνει στη Siemens και αν ήταν δυνατόν να αναλάβει τη θέση του οικονομικού διευθυντή του «ιατρικού τομέα».

Αφού εξηγεί περι τίνος πρόκειται, ο Σέκερης, καταλήγει:

«Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του (εννοεί τον Μιχάλη Χριστοφοράκο), τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά.

Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζεις πάρα πολλά. Σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει».


Σε δεύτερο, e-mail με αποδέκτη τον Μιχ. Χριστοφοράκο, ο Σέκερης φέρεται να εκφράζει παράπονα στον τότε ισχυρό άνδρα της Siemens Eλλάδος, επειδή δεν ικανοποίησε το αίτημά του, παρά την τηλεφωνική παρέμβαση "συγγενικού του προσώπου".

Σύμφωνα με το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, το αντίγραφο του e-mail προέρχεται από την έρευνα στο αρχείο της Siemens.

Ιδού το επίμαχο email



Σημειώνεται ότι ο Ευαγ. Σέκερης έχει ήδη καταθέσει στην Επιτροπή.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά τώρα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ενώ ζητά επίσης και την κλήτευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατία.

Η Ν.Δ. λέει τώρα ότι ο Ευαγ. Σέκερης δεν έχει τίποτα παραπάνω να πει, σε σχέση με την κατάθεσή του. Ο βουλευτής της ΝΔ, Τάσος Νεράντζης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι "ο κατήφορος του ΠΑΣΟΚ προς το βούρκο συνεχίζεται, εκθέτοντας έτσι προσωπικά τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου που επιτρέπει τέτοιου είδους αθλιότητες".

Με καθυστέρηση ξεκίνησε χθές και η κατάθεση του επιχειρηματία Μάριου Κάτσικα, εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε στην εξεταστική επιτροπή για τους χειρισμούς του προέδρου, Σήφη Βαλυράκη.

Έγγραφο της δικογραφίας λένε πως είναι το e-mail για τον cabinet man αυτό άλλωστε δήλωσαν οι δύο εφέτες ανακριτές, Μαρία Νικολακέα και Γ. Φιοράκης, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, που τους κάλεσε ζητώντας ενημέρωση για το θέμα.



"Πλακώθηκαν" για το ντουλαπάνθρωπο

Μόνο στα χέρια που δεν πιάστηκαν στην εξεταστική στον απόηχο τoυ cabinet man και των αποκαλύψεων για το άλλο επίμαχο email.

Η ένταση μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Σήφη Βαλυράκη και του Κώστα Τζαβάρα από τη ΝΔ ήταν τέτοια που ο Βαλυράκης άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του.

Οι φωνές ακουγόταν μέχρι τους διαδρόμους της Βουλής και κομμάτια από σπασμένα φλιτζάνια βρέθηκαν παντού , προφανώς η βουλή για τους εθνοσωτήρες είναι κάτι σαν το σπίτι του πατέρας τους , όποτε γουστάρουν τα σπάνε , άμα λάχει

Η Ν.Δ. πάντως επιμένει στην παραίτηση Βαλυράκη και τον κατηγορεί ότι υπονομεύει το κύρος της Επιτροπής, ενώ ο το ΠΑΣΟΚ μετά το νέο email επιμένει να κληθεί στην εξεταστική και ο Α. Σαμαράς.

Εθνοσωτήρες και πολιτικό σύστημα ένα μπάχαλο μπροστά στη λαική οργή για τις λεηλασίες και τον δύο κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα εναλλασσόμενα στην "κουτάλα" της εξουσίας.



Διαβάστε επίσης:

Ρόμπα ξεκούμπωτη η εξεταστική επιτροπή μετά το φιάσκο του ντουλαπάνθρωπου - Μούφα το e-mail πειστήριο του εγκλήματος


Τελικά εκείνο το Siemens πλυντήριο του M.Κάτσικα είχε μεγάλο κάδο (Δείτε το βίντεο)


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share