2/7/10

Η Αγροτική Τράπεζα ετοιμάζεται να πουλήσει τη ΔΩΔΩΝΗ

Αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων του Νομού μαζί με το Πρόεδρό τους Μιχάλη Τζίμα, είχαν συνάντηση με τον Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας Θόδωρο Πανταλάκη, για το θέμα της τιμής του αγελαδινού γάλακτος, που έχει προκαλέσει επανηλειμμένα τις κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων με αποκορύφωμα την τελευταία φορά, που είχε προβάλλει το ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ με βίντεο και πλάνα.

Δια στόματος λοιπόν του κ Διοικητή η αντιπροσωπεία πληροφορήθηκε πως η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ έχει σκοπό να ΠΟΥΛΗΣΕΙ την ΔΩΔΩΝΗ...


Αυτό που αναρωτιόμαστε βέβαια είναι αν ο κ Πανταλάκης θεωρεί την ΔΩΔΩΝΗ, την ΔΩΔΩΝΗ των κτηνοτρόφων όλου του Νομού, "μαγαζί" δικό του ή της Τράπεζας.

Προφανώς δεν έχει "καταλάβει" την ευθύνη της "θέσης" του και τις μαζικές αντιδράσεις που θα προκαλέσει μια τέτοια απόφαση.

Σε τηλεφωνική επικοινώνια που είχε το ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ με Βουλευτές του Νομού, εκείνοι δήλωσαν πλήρη άγνοια και "πήραν" αντίθετες και "θέσεις" απόστασης, σε ένα τέτοιο σχέδιο.

Φυσικά και πρέπει η ΔΩΔΩΝΗ να μείνει στην Ήπειρο και σε Ηπειρώτικα χέρια.

Φυσικά και πρέπει να εξασφαλίσει τις επενδύσεις και τα οικονομικά ανοίγματα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έχουν κάνει οι κτηνοτρόφοι του Νομού.

Κύριε Πανταλάκη, θέλετε να εξαφανίσετε την Ήπειρο από τον χάρτη;

Σας καλούμε να πάρετε θέση.

Οι αποφάσεις αυτές της Τράπεζας, είναι "εκ του πονηρού";

Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης και εξαθλίωσης;

Είναι ενημερωμένη η Πολιτική ηγεσία;

Βέβαια αναμενόμενες είναι οι αντιδράσεις και κινητιποιήσεις των κτηνοτρόφων, που πλέον δεν θα "παλέψουν" και διεκδικήσουν για παραπάνω εισόδημα από την εργασία τους, αλλά για ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Εpirus-Εllas


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share