2/7/10

Καραγκιοζιλίκια στη βουλή προς τέρψην του λαουτζίκουλα

Μπορεί να βουλιάζουμε αλλά η ορχήστρα του καραβιού μουσική παίζει....

Εικόνες απο τις τελευταίες στιγμές του Τιτανικού διαδραματίστηκαν και σήμερα στο εσωτερικό του Ελληνικού κοινοβουλίου προς τέρψην του λαουτζίκου και της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα το σκηνικό εκτυλίχθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη στη Βουλή η συζήτησης ερώτησης προς τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια για τις απεργίες στο λιμάνι του Πειραιά....


Μή φανταστείτε καμιά δεκαπενταριά βουλευτάδες όλοι κι όλοι...

Το "έργο" άρχισε όταν το λόγο έλαβε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδωνης Γεωργιάδης ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Κομμουνιστικού Κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένα κόμμα που εγκληματεί, ότι πρόκειται για κακοποιούς και ότι «έχουμε παραχαϊδέψει αυτό το κόμμα τα τελευταία 40 χρόνια».

Χαράς ευαγγέλια για τον υφυπουργό προστασίας Σπύρο Βούγια που κατάλαβε εξ αρχής οτι θα πέσει πολύ γέλιο με το ΛΑΟΣ να επιτίθεται στο ΚΚΕ και να γίνονται και οι δύο καραγκιόζηδες μέσα στη βουλή με αποτέλεσμα η κυβέρνηση του να φαίνεται σοβαρή.

Ο υφυπουργός μάλιστα για να τονίσει τη σοβαρότητα της κυβέρνησης του παρίστανε οτι προσπαθεί να τους επαναφέρει στην τάξη ζητώντας να γίνει πολιτική αντιπαράθεση, ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας ότι στην Ουκρανία το Κομμουνιστικό Κόμμα εκτελούσε εργάτες και ότι πρόκειται για κόμμα υποκριτών γιατί ενώ καλούν τον λαό σε απεργίες δρουν αντεργατικά στον 902, απαγορεύουν στην Τυποεκδοτική να απεργήσει και είναι οι «πλέον στυγνοί εργοδότες».

Αντεπίθεση λαέ και από το ΚΚΕ που οι αντιδράσεις ήταν έντονες καθώς βουλευτές φώναξαν προς τον Γεωργιάδη:

«Είστε Ελληναραδες και γερμανόψυχοι». Με αποτέλεσμα ο Κοραντής από το ΛΑΟΣ να ανταπαντήσει κι εκείνος: «Είστε κόμμα προδοσίας»

Τότε απο το ΚΚΕ ακούστηκε: «Είστε ουρακοτάγκοι!» και ο Βούγιας κρύβοντας τη χαρά του κάλεσε και τους δύο να επανέλθουν στην τάξη.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής "δημοκρατίας" παίζουν το τελευταίο μέρος του δράματος μέσα στο "ναό" του σαθρού πολιτικού συστήματος. Την ίδια στιγμή οπού η Ελλάδα ξεψυχά αιχμάλωτη...

Διαβάστε επίσης:


Πολιτικές κόντρες στη Βουλή, για τα μάτια των ψηφοφόρων

Η κατάλυση της δημοκρατίας επικυρώθηκε και επισήμως μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο απο όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Προκαλούν ξανά οι εθνοσωτήρες ! - Εξαιρούν εαυτόν από το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο


Ποιοι διόρισαν 232 «κομματόσκυλα» στο Κοινοβούλιο

Ιδού τα ΛΑΜΟΓΙΑ που υπέγραψαν τον νόμο περί (ΜΗ) ευθύνης των υπουργών.


"Πατριωτικοί" διορισμοί , χέρι χέρι

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: Έχουν βάλει ενέχυρο μέχρι και τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις


Μονίμως άδεια η Βουλή - Εννιά έχει ο μήνας για τους εθνοσωτήρες !!! (Δείτε το βίντεο)


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share