19/7/10

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω απο τη γκανγκστερική δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια !!!

Με δύο όπλα ξεκαθάρισαν τους λογαριασμούς τους οι εργολάβοι της ενημέρωσης.

Νεκρός από 17 σφαίρες έπεσε σήμερα το πρωί, 5.20 τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα 9,89.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι χτύπησαν το κουδούνι της οικίας του δημοσιογράφου...


... λέγοντάς του ότι του κλέβουν το αυτοκίνητο (μάρκας Smart), τον κατέβασαν στην είσοδο του σπιτιού του και τον "γάζωσαν" με δύο όπλα και 17 σφαίρες !!!

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν πατέρας ενός 2χρονου παιδιού.

Στο χώρο της δολοφονίας μετέβησαν κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας. Από τον τόπο της δολοφονίας, στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν δεκαεπτά κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Οι δράστες, που πιθανότατα ήταν τρία άτομα, διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Μάλιστα, γύρω στις 7 το πρωί, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, σε σχετικά μικρή απόσταση από τον τόπο της δολοφονίας, βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται αν ήταν των δραστών. Πρόκειται για ένα Honda Civic που είχε κλαπεί από την περιοχή του Αλίμου το Σάββατο.

Για την ιστορία.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, και η διακοπή της συνεργασίας τους υπήρξε εκρηκτική με τον Μάκη να κάνει λόγο οτι ο Σωκράτης πέρασε στο απέναντι "στρατόπεδο"....

Ο Σωκράτης το τελευταίο διάστημα ήταν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ (του Θ.Αναστασιάδη) ενώ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τον κατηγορούσε μέσω του TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ του zougla.gr οτι κρύβεται πίσω απο τα blogs του Θέμου Αναστασιάδη. Στο "παιχνίδι" όμως μπαίνουν οι Γιώργος Κουρής και Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το ALTER, την Αυριανή και την Real News.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε αρνηθεί κατα καιρούς τη σχέση του με το blog troktiko και λέγοντας οτι φοβάται για την ζωή του είχε καταγγείλει οτι ο Μάκης απειλούσε να πυροβολήσει τον Θέμο Αναστασιάδη στη διάρκεια του σκανδάλου Ζαχόπουλου.

Ο Τριανταφυλλόπουλος με σύμμαχο το αφεντικό του Γιώργο Κουρή είχε κατηγορήσει τον Γκιόλια οτι «πουλήθηκε» στον Κοντομηνά ενώ την ίδια στιγμή ένας ανελέητος πόλεμος εξελίσσεται στα media με τον Μάκη να συμμαχεί με τον Χατζηνικολάου και το Πρώτο Θέμα με το Troktiko.

Το blog troktiko έκανε συχνές αναρτήσεις που ενοχλούσαν το Μάκη αλλά και το Γιώργο Κουρή αναφορικά με τα τεράστια χρέη του σταθμού ALTER προς το Ελληνικό δημόσιο και την κομπίνα με τα εικονικά τιμολόγια (Δείτε εδώ)

Αναταραχή επικρατεί σήμερα στη blogόσφαιρα για τη δολοφονία Σωκράτη Γκιόλια ενώ στο zougla.gr του Mάκη Τριανταφυλλόπουλου φιγουράρει το πρωτοσέλιδο "Καλό ταξίδι" με τον ίδιο το Μάκη να αρθρογραφεί με επίλογο "Καλό ταξίδι, δικέ μου"


Ιδού η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομία αναφορικά με το γκανγκστερικό ξεκαθάρισμα...

Σήμερα 19-07-2010 και ώρα 05:20’, άγνωστος – οι δράστες, έξω από την οικία του, που βρίσκεται στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη, πυροβόλησαν πολλές φορές 37χρονο ημεδαπό, δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Οι δράστες, μετά την πράξη τους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Την 06:00’ περίπου ώρα της 19-07-2010, στη συμβολή των οδών Λεωνιδίου και Λ. Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη, βρέθηκε καμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 17-7-2010 από την περιοχή του Αλίμου και εξετάζεται εάν το συμβάν σχετίζεται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Προανάκριση ενεργείται από την Δ.Α.Α./Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι./ΤΜΗΜΑ 1ο .
____________________________________________________

Αξίζει να σημειωθεί οτι πριν λίγους μήνες κατόπιν καταγγελιών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον Γιώργο Ψαρρά , η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος είχε εισβάλει στο σπίτι του και στο γραφείο Σωκράτη Γκιόλια οπου του κατάσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σκληρούς δίσκους , εκ των οποίων τέσσερις παρέμειναν στη ΓΑΔΑ και αναμενόταν να τους πάρει πίσω στα μέσα Αυγούστου.

Τότε troktiko είχε γράψει :

Άνθρακες ο θησαυρός για τον Ψαρρά. Τίποτα δεν βρέθηκε. Μήπως αν αρχίσουν αν ψάχνουν προληπτικά 10 εκ. πολίτες; Εκεί θα φτάσουμε με την φαντασία και το αρρωστημένο μυαλό κάποιων που θέλουν να ελέγξουν την ελευθερία της έκφρασης και της γνώμης.

Δεν κατάλαβαν όμως ότι η αλήθεια δεν κρύβεται με καμία μήνυση, με καμία έφοδο και με καμία τυφλή δικαιοσύνη που περί άλλων τυρβάζει σε υποθέσεις που βγάζουν μάτι!

Ενώ ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε κάνει την ακόλουθει δήλωση η οποία είχε αναρτηθεί στο troktiko.

Μετά την ολοκλήρωση της «φιέστας» και του τζούφιου "εντυπωσιακού σκηνικού" που «έστησαν» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον Γιώργο Ψαρρά και την καταφανή κατάρρευση οποιασδήποτε κατηγορίας που μου προσάπτουν θα ήθελα να τονίσω κάποια πράγματα:

Α). Ο νόμος που υποχρεώνει την αστυνομία να μπαίνει σε σπίτια και γραφεία πολιτών για πλημμελήματα θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα. Ένας ξεπερασμένος νόμος που εκθέτει μια χώρα που έχει γεννήσει την δημοκρατία και τον πολιτισμό. Αλήθεια αν μηνύσω κάποιο δημόσιο πρόσωπο επειδή έχω την υποψία ή την πληροφορία ότι κρύβεται πίσω από κάποιο blog θα γίνουν έφοδοι στο γραφείο και το σπίτι του;

Όλα αυτά χωρίς να έχει αποδειχθεί ΠΟΤΕ κάποιο ηλεκτρονικό ίχνος που να παραπέμπει στο συγκεκριμένο πρόσωπο;...

Β). Τα blogs δεν είναι αυτά που πρέπει να απασχολήσουν τις αρχές αλλά οι αθλιότητες και οι συκοφαντίες ανθρώπων που έχουν portal και sites τα οποία το κράτος επιδοτεί με διαφημίσεις για να στοχοποιούν και να διασύρουν πολίτες (όταν οι ίδιοι φυλάσσονται με αστυνομικούς που πληρώνει το Ελληνικό κράτος).

Γ). Τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - με τις συχνές αθλιότητες που διαπράττει - όσο και ο Γιώργος Ψαρράς ως σύμβουλος διοίκησης που στηρίζει - χωρίς μισθό - την προσπάθεια που κάνει ο πρώτος να σπιλώνει κόσμο, έχουν κριθεί από την δικαιοσύνη για προσωπικές τους υποθέσεις.

Δ). Την ίδια ώρα που γίνονται έφοδοι σε σπίτια για πλημμελήματα το πολιτικό σύστημα συγκαλύπτει όσους οφείλουν στο δημόσιο τεράστια ποσά ή εμπλέκονται σε σκάνδαλα με εικονικά τιμολόγια.

Γνωρίζοντας την πραγματικότητα σε όσα μου καταμαρτυρά ο κ.Γ.Ψαρράς ζητώ να γίνει δεκτό το αίτημα της άμεσης εξέτασης των υπολογιστών που μου κατασχέθηκαν για να μπορέσει η δικαιοσύνη να αποδώσει το δίκαιο το συντομότερο δυνατό.

Η πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία έχουν χρέος να το κάνουν απέναντι σε έναν πολίτη που προσβάλλεται βάναυσα από τον φασιστικό νόμο που επιτρέπει την νόμιμη "εισβολή" αστυνομικών σε σπίτια και γραφεία σαν να πρόκειται για εξάρθρωση μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης ή εμπόρων ναρκωτικών (ή και άλλων σοβαρών κακουργημάτων).


Υ.Γ.1: Δυστυχώς για τον Μάκη και τον Ψαρρά θα κάνω κούλουμα στο σπίτι μου...

Υ.Γ2: Θα παρακαλούσα όλους τους επώνυμους δημοσιογράφους να μην επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου για οποιαδήποτε μεσολάβηση μου σε θέματα που τους αφορούν. Η σιωπή τους σε αυτό το μείζον θέμα δείχνει την κουλτούρα και την ποιότητα τους.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ
________________________________________________________

Διαβάστε επίσης:


O Σωκράτης Γκιόλιας ξεσπά μιλώντας για όλους και για όλα στο ΘΕΜΑ 98,9

Ιδού το έγγραφο που υπέγραψε ο εφοριακός που αυτοκτόνησε - Απάλλαξε τον Κουρή για 50 εκ. ευρώ πρόστιμο

Nέα τροπή στη υπόθεση με τα πλαστά τιμολόγια του ALTER μετά την αυτοκτονία του εφοριακού

Όταν το troktiko "τρυπώνει" στην TV



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share