12/8/10

Τσάμπα μάγκες σε Τουρκικές φιέστες με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων

Με τις βουλευτικές Mercedes πήγαν σε ανθελληνικά πανηγύρια στην Προύσα οι Χατηζοσμάν και Μάντατζη

Είναι γνωστός ο αλυτρωτικός ρόλος που παίζουν οι σύλλογοι Τούρκων Δυτικής Θράκης που έχουν ιδρυθεί σε διάφορα μέρη, αλλά κυρίως στην Τουρκία.

Στα εντευκτήρια τους υπάρχει κολλημένη η σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, και υπό τον μανδύα της...


...διεκδίκησης μειονοτικών δικαιωμάτων ουσιαστικά επιδιώκουν το αυτό με την Άγκυρα:

Oυσιαστική συνδιοίκηση στη Θράκη.

Δηλαδή ναι μεν να ανήκει – προς το παρόν – στην Ελλάδα ΑΛΛΑ, πολλά πράγματα στη Θράκη δεν θα τα κάνεις, αν δεν ερωτάται πρώτα η Τουρκία.

Ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους αυτούς είναι και ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (παράρτημα Προύσας). Ο σύλλογος αυτός στις 4-7-2010 οργάνωσε στην περιοχή Γκιούντογου της Προύσας το πανηγύρι τους.

Οι δύο βουλευτές μας λοιπόν και ο δήμαρχος Τοπείρου Χατζηευαγγέλου αλλά και ο πρώην δήμαρχος Βιστωνίδας Τσολακίδης) παρέστησαν σε αυτό το πανηγύρι υπό τα λάβαρα του Ατατούρκ και της σημαίας του συλλόγου, που – προφανώς εσκεμμένα – έχει τα χρώματα της σημαίας της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης .

Μάλιστα οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παρέλαβαν και πλακέτες για την παρουσία τους εκεί. Φυσικά και δεν τους πείραξε πως η πλακέτα αναφερόταν σε τουρκική μειονότητα.


Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε τον – κατά τα λεγόμενα του ψευτομουφτή Ξάνθης Μέτε – διοικητή της Δυτικής Θράκης Χαλίτ Ερέν να βραβεύει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη.

Ο Ερέν κατάγεται από την Κομοτηνή και είναι διευθυντής του ΙRCICA (Κέντρο έρευνας Ισλαμικού πολιτισμού και κουλτούρας). Οι υπηρεσίες του φορέα αυτου είναι στο Γιλντίζ (πρώην παλάτι σουλτάνου) στην Κωνσταντινούπολη.

Τα λεφτά που διαχειρίζεται είναι πολλά.


Το ΙRCICA υπάγεται στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης.

Διαβάστε επίσης:

Φουντώνει το πανηγύρι της συνδιοίκησης στη Θράκη

Tα Σκοπιανά πανηγύρια προπαγάνδας καλά κρατούν... (Δείτε τα βίντεο)


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share