22/3/10

Αποκλειστικό - Στη βουλή το θέμα που αποκαλύψαμε για τις μουσουλμανικές τελετές στο Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ στις 04/12/2009 αποκάλυψε το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού Θεάτρου Κερκύρας με εντολή του Δημάρχου Κερκυραίων σε Μουσουλμανική κοινότητα του νησιού προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκεί θρησκευτική τελετή.

Ούτε λίγο ούτε πολύ , το Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας με τις "ευλογίες" του δημάρχου Κερκυραίων, μετατράπηκε σε τζαμί για να προσευχηθούν εκεί οι Μουσουλμάνοι !


Όπως τειλικά αποκαλύφθηκε , το μεγαλύτερο μέρος της τοπικής κοινωνίας του νησιού είχε πλήρη άγνοια για την απόφαση αυτή του δημάρχου , και όπως ήταν φυσικό μετά από το δημοσίευμα μας ξεσηκώθηκε πληθώρα αντιδράσεων.

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος και Ηλίας Πολατίδης, μετά το δημοσίευμα, καταθέσαν σχετική ερώτηση στο αρμόδιο Υπουργείο για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό στα Ελληνικά χρονικά .

Ο δήμαρχος Κερκυραίων Σωτήρης Μικάλεφ όπως θα δείτε στα επίσημα έγγραφα που σας παρουσιάζουμε, απολογούμενος στον αρμόδιο υπουργό προσπάθησε να κουκουλώσει τη γκάφα του ισχυριζόμενος οτί ο τίτλος του δημοσιεύματός μας ήταν δήθεν παραπλανητικός (!)


Δείτε εδώ την απάντηση του δημάρχου Κερκυραίων
που κάποιοι έσπευσαν να διαψεύσουν οτι δήθεν είναι κατασκευασμένη και μη αυθεντική, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως ο δήμαρχος ουδέποτε κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα στο αρμόδιο υπουργείο και όλα ήταν δήθεν κατασκευασμένα.

Και στη συνέχεια επιβεβαιώστε με τα επίσημα έγγραφα που σας παραθέτουμε


Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Δείτε τώρα και την απάντηση του Υπουργείου

Ενοείτε βέβαια πως η απάντηση του υπουργείου, μόνο σοβαρή δεν είναι, αφού απλά καρμπονάρει την απάντηση του Κερκυραίου δημάρχου αποφεύγοντας την ουσία. Μοιάζει με εκείνη την άλλη "σοβαρή" απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης για την Τουρκική αεροπορική βάση στην Ίμβρο. (Δείτε εδώ)

Τώρα βέβαια... η απάντηση του Υπουργείου είναι για τα "μάτια" του κόσμου, γιατί τα όσα του "ψάλανε" προσωπικά του δημάρχου απο το υπουργείο...είναι ένα άλλο θέμα.



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share