26/9/09

H ΝΔ "πιέζει" για νέο ντιμπέιτ Καραμανλή-Παπανδρέου !!!


Δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ Καραμανλή-Παπανδρέου ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος, λέγοντας ότι...

δεν υπάρχει τίποτα πιο σοβαρό από την ενημέρωση των πολιτών.

Ο κ. Κουμουτσάκος είπε, αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου, ότι «δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπεκφεύγει».

Σε ερώτηση γιατί ζητά τηλεοπτικό διάλογο, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ έχει απορρίψει το ενδεχόμενο, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε πως «τίποτα δεν είναι πιο σοβαρό και πιο κρίσιμο από την ενημέρωση των πολιτών, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι κερδισμένοι».

«Η συζήτηση αυτή έχει τελειώσει, τώρα είναι η ώρα των πολιτών» ήταν το πρώτο σχόλιο από πλευράς ΠΑΣΟΚ εν αναμονή της επίσημης θέσης του κόμματος.

«Και ένα και δυο και τρία ντιμπέιτ θα επιθυμούσαμε ως ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στο σύνολο βέβαια των πολιτικών αρχηγών. Τί φοβούνται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν το αποδέχονται; Αυτοί που σίγουρα θα είναι κερδισμένοι είναι η ενημέρωση και οι πολίτες» σχολίασε πρόταση του Γ.Κουμουτσάκου το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

.....................................................................................

Κύριε Τσίπρα !!! ..Εσάς τώρα ποιός σας κάλεσε; Η πρόσκληση αφορούσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., τηλεμαχία των 2 αρχηγών δηλαδή ... όλα τα υπόλοιπα κόμματα τα θεωρούν, απλώς..."οδοντόκρεμες" τα λεγόμενα "μικρά" !!! Μεταξύ τους παίζετε το παιχνίδι !!!!

Ωστόσο... Πονηρά το σκέφτηκαν στην ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και απέφυγαν να συμμετάσχουν σε μια ακόμη τηλεοπτική "αρένα" που μόνο φθορά της δημόσιας εικόνας του κ.Παπανδρέου θα επέφερε ... Για τον Καραμανλή βέβαια ισχύει το ρητό που λέει... " Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται..."

Καλά..., η ηγεσία της ΝΔ δεν έχει καταλάβει ακόμα πως οι πολλές τηλεμαχίες φθείρουν το δικομματισμό αντί να τον οφελούν;
Κατεβείτε και λίγο από την "κυβερνητική καρέκλα" και πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δική σας θα'ναι ... Δικομματική Δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα !!!

Σχετικό άρθρο : http://tiresias-press.blogspot.com/2009/09/blog-post_23.html