26/12/09

Κέρδοι με το ζόρι ή Λουκέτο !!!

Θηλιά στο λαιμό ενός εκατομμυρίου ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση απο το Μάρτη !

Συγκεκριμένα, στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο του Μαρτίου θα συμπεριληφθεί διάταξη η οποία θα... απαγορεύει στους ελεύθερους επαγγελματίες να εμφανίζουν στις δηλώσεις τους κέρδη χαμηλότερα από ένα επίπεδο...




Το όριο αυτό θα διαμορφώνεται με βάση τις προσωπικές και αλλά και τις οικογενειακές δαπάνες που πραγματοποιεί ο επαγγελματίας...

Θυμάστε τι σας λέγαμε για...τις αποδειξούλες;;;

Δηλαδή, θα διαμορφώνεται με βάση το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου που κατέχει, της επιφάνειας του σπιτιού του, αλλά και των υπόλοιπων ακινήτων που χρησιμοποιεί.

Επίσης, θα επηρεάζεται από τα δίδακτρα των ιδιωτικών σχολείων, τις αγορές καταναλωτικών αγαθών μέσω πιστωτικών καρτών και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη θα εκτιμηθεί από τις φορολογικές αρχές ότι μπορεί να εντοπιστεί και να διασταυρωθεί.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!

Η απόφαση για επιβολή κατώτατου ορίου στα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θεωρείται δεδομένη.

Το... "σύνθημα" έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία από την επεξεργασία των περυσινών φορολογικών δηλώσεων.

Η κυβερνητική πρόθεση είναι σαφής:

Να αυξηθεί το δηλωθέν εισόδημα των ελεύθερων επαγγελματιών ή ν'αλλάξουν επάγγελμα


ΔΗΛΑΔΗ: Φοροφυγάδες ΟΛΟΙ μέχρι αποδείξεως του εναντίον





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share