26/12/09

Μεταγραφή χιλιάδων ψηφοφόρων προετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ (Δείτε το βίντεο)

Το θέμα της Ελληνοποίησης αγνώστου αριθμού λαθρομεταναστών στην χώρα μας, είναι καθαρά πολιτικό, για την ακρίβεια ψηφοθηρικό, παρά την μάσκα του ανθρωπισμού που επιθυμούν επιμελημένα να επιβάλουν οι κυβερνώντες και οι... συν αυτοίς...

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για τους μετανάστες αποκτούν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές περίπου 250.000 αλλοδαποί και υπήκοοι τρίτων χωρών.
Για να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να εγγραφούν σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, που θα συνταχθούν στους δήμους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010.

Δικαίωμα εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους θα έχουν όσοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα για μία πενταετία ή είναι κάτοχοι «Eιδικού Δελτίου Tαυτότητας Oμογενούς».

Eπίσης, θα μπορούν να εγγραφούν όσοι αλλοδαποί είναι κάτοχοι άδειας διαμονής αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας.

Oι ομογενείς ή οι μετανάστες που καλύπτουν τα κριτήρια της νόμιμης πενταετούς παραμονής στη χώρα και έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, θα μπορούν να εκλεγούν στα δημοτικά συμβούλια της χώρας.

Φυσικά, με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει τι πραγματικά θα γίνει. Πόσα δηλαδή εκλογικά βιβλιάρια θα βγουν και σε ποιους θα δοθούν.

Με δεδομένο ότι οι μετανάστες διάκεινται ευνοϊκότερα προς το ΠΑΣΟΚ λόγω της στάσης τους απέναντί τους, καταλαβαίνουν στη ΝΔ τι πάει να γίνει;

Θυμάστε τις Ελληνοποιήσεις επί Σημίτη;

Μήπως θυμάστε κάτι... αερομεταφερόμενους (και πάλι επί ΠΑΣΟΚ) που εισέρχονταν στην χώρα ομαδικά και στη συνέχεια παραπονιόντουσαν στα αεροδρόμια επειδή τους... ξέχασαν;

Το "αμάρτημα" μάλλον είναι παλιό, αλλά σήμερα, η μορφή του απειλεί την δομή της χώρας. Οι μεταγραφές, που κάποιοι λαμπροί πράσινοι εγκέφαλοι επινόησαν, αναμένεται να βάλουν φωτιά στην χώρα, αφού όμως προηγηθούν μία σειρά από καταστροφικούς "σεισμούς" στην πολιτική και στους πολιτικούς.

Το να επιθυμεί η κυβέρνηση (και φυσικά ένα τσούρμο θολοκουλτουριάρηδων που έχουν αγκαλιάσει την εξουσία) να αλλοιώσει την δομή της χώρας με την πρόσθεση πληθυσμού (αγνώστου στον αριθμό) που διακατέχεται από διαφορετική κουλτούρα (κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου λόγω Ισλάμ), μοιάζει να είναι ένα πείραμα, του οποίου την δυστυχή κατάληξη γνωρίζουν όλοι πλην των "ειδικών" ανθρωπιστών, ΜΚΟ και άλλων τινών, που πλουτίζοντας μέσω του "ανθρωπισμού" τους, φροντίζουν να πραγματώσουν τα νεοταξικά σχέδια στην κοιτίδα της δημοκρατίας.

Σε μία χώρα που δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες, λόγω κάκιστης οικονομίας, σε μία χώρα της οποίας οι πολίτες ασθμαίνουν καθημερινά για να επιβιώσουν, σε μία χώρα όπου βασικές αρχές της εσωτερικής ασφάλειας έχουν πάψει να υφίστανται (πρόσφατα μας ανακοίνωσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας), μία νομενκλατούρα "σοφών" απομακρυσμένων από την τραγική αλήθεια του σήμερα που έχει γίνει μαρτύριο για τους πολίτες.

Ο αγώνας της πολιτικής επιβίωσης έχει καταστήσει ως βασικό του αντίπαλο την εξαθλίωση του πολίτη.

Πού, άραγε, οδηγεί αυτό;

Πουθενά αλλού πέρα από την μετωπική σύγκρουση και φυσικά το χάος στο οποίο αποσκοπούν οι νεοταξικοί δούλοι... μέσω της ποδοσφαιροποίησης και της μεταγραφολογίας... πολιτών!Διαβάστε επίσης στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα στην Ελλάδα !

Αλλοδαποί κατοχυρώνουν πλαστές συντάξεις!!!

Δημοψήφισμα: Έσχατη άμυνα των πολιτών και τρόμος των πολιτικών (Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο)

Λύση στην Ελληνική υπογεννητικότητα, η Ελληνοποίηση των αλλοδαπών


Πολυπολιτισμική Ελλάδα ονειρεύεται το ΠΑΣΟΚ


Μετατρέπουν ολόκληρη τη Λέσβο σε "νησί υποδοχής μεταναστών"

Ετοιμάζουν κόμμα Τούρκων και Μουσουλμάνων της Ελλάδας!!!

Ελληνοποίηση Μεταναστών - Ποιές οι Συνέπειες


Σε τζαμί μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο Κερκύρας ο Δήμος Κερκυραίων !!! (Δείτε το Βίντεο Ντοκουμέντο)
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share