16/2/10

Όσο οι Έλληνες δεν αντιδρούν θα πέφτει κι άλλο ξύλο - Τον άλλο μήνα κι άλλα νέα πιο σκληρά μέτρα !!!

Η Ευρωπαϊκή στήριξη με αντάλλαγμα τις 6 φρεγάτες Σαρκοζί τελικά αποδειχθεί μόνο λόγια και προτάσεις για νέα ακόμη πιο σκληρά μέτρα !!!

Ετοιμάζουν σύντομα !!!

Αύξηση του ΦΠΑ
Τέλος και στο επιδόματα πολυτέκνων




Μέτρα , μέτρα , μέτρα είναι το πόρισμα τις σύσκεψης του Eurogroup που χωρίς αναστολές πιστά μεταφέρει η κυβέρνηση στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου.

Μέτρα μέχρι να στεγνώσει κι ο τελευταίος ,

Αύξηση του Φ.Π.Α.

Φιλόδοξο χαρακτήρισαν το πρόγραμμα σταθερότητας οι εταίροι, αρά δεν περιμένουν και πολλά και άρα περιμένουν και άλλα σκληρότερα μέτρα πριν το πρώτο προλάβει να μπεί σε εφαρμογή.

Ήδη η επιτήρηση του ΔΝΤ οδηγεί προς την κατεύθυνση εφιαλτικών μέτρων για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Το Μάρτιο θα γίνει δήθεν "ο πρώτος έλεγχος της αποτελεσματικότητας" των μέτρων της Κυβέρνησης την ώρα που ακόμη οι βασικοί νόμοι δεν έχουν ψηφιστεί και θεωρείται απίθανο να έχουν αποδώσει.

Δεν διέψευσε η Υπουργός για το 14ο μισθό

«Εφόσον χρειαστεί θα ληφθούν επιπλέον μέτρα. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούν» απάντησε η Λ. Κατσέλη στην ερώτηση “εάν θα κοπεί ο 14ος μισθός” αφήνοντας έτσι ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Η αιχμάλωτη Ελλάδα που την κυβερνούν οι ξένοι βολεύει την άπραγη κυβέρνηση που εκτελεί πιστά τις εντολές των ξένων , με πρώτο στόχο την προσωπική της αξιοπιστία προς τους "μεγάλους" της Ευρώπης , και δεύτερο στόχο να πετύχει στο εσωτερικό της χώρας με την βοήθεια των ΜΜΕ και των εργολάβων τις ενημέρωσης το ελάχιστο πολιτικό κόστος για αυτήν.

Μέτρα , μέτρα , μέτρα....

Μέτρα μέχρι εξαφάνισης , αιχμάλωτοι που καλούνται να αυτοεξοντωθούν μοιάζουν οι Έλληνες πολίτες που κάθε βράδυ τρίβουν τα μάτια τους μπροστά στις οθόνες της τηλεόρασης.

Δεν φτάνει η υπογεννητικότητα που μαστίζει , τέλος θέλουν να βάλουν και στο ψωροεπίδομα των πολυτέκνων !!!

Στόχος η σταδιακή φυσική εξόντωση....

Ένα κράτος γερόντων που οι νεότεροι θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν για άλλες πατρίδες και στην Ελλάδα θα κατοικίσουν οι ελληνοποιημένοι νέοι σκλάβοι και οι ισχυροί που δεν έχουν πατρίδα.

Διαβάστε επίσης:

Λύση στην Ελληνική υπογεννητικότητα, η Ελληνοποίηση των αλλοδαπών

Όταν δεν γεννιούνται Έλληνες θα "φτιάχνουμε" Έλληνες...










ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share