2/3/10

Κάποιοι bloggers ενοχλήθηκαν από το δημοσίευμα του ΤΕΙΡΕΣΙΑ για τον Καρατζαφέρη !

Με επιθετικά δημοσιεύματα εναντίον του ΤΕΙΡΕΣΙΑ διατύπωσαν τα παράπονά τους κάποιοι blogger στο άρθρο μας :

"Ο Καρατζαφέρης απογοητεύει τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ "

Το εν λόγο άρθρο μας , συντάχθηκε και δημοσιεύθηκε , μετά απο αντιδράσεις πολιτών στο δίκτυο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ σχετικά με τη στάση του προέδρου του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού ως προς την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία....





Δυστυχώς 2 φιλικά blog προτίμησαν να μας στείλουν μέσω email τις ήδη δημοσιευμένες αναρτήσεις , με τις οποίες διατύπωναν τα παράπονά τους για το δημοσίευμα μας αμφισβητώντας μάλιστα μέσα από τα άρθρα τους την αξιοπιστία του ΤΕΙΡΕΣΙΑ !

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δεν θα μπεί σε καμία περίπτωση σε διαδικασία "κόντρας" με τα 2 συγκεκριμένα ιστολόγια και για το λόγο αυτό δεν θα κάνουν και ονομαστική αναφορά σε αυτά , αφού πιστεύουμε πως η όποια παρεξήγηση - παρερμηνεία του άρθρο μας έλαβε τέλος.

Με σεβασμό στην όποια διαφορετικότητα της άποψη , ακόμη και αν διαφωνούμε με αυτήν , θεωρούμε πως τα 2 φιλικά blog θα έπρεπε πρώτα να διατυπώσουν σε εμάς τα όποια παράπονά τους με εσωτερική αλληλογραφία , και μετά να προβούν στην όποια δημοσίευση.

Δεδομένου λοιπόν οτι είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε 24 ώρες , που απαντήσαμε σε φιλικό ιστολόγιο για το ίδιο ακριβώς θέμα, μετά απο ήδη δημοσιευμένο ερώτημα-παράπονο , που μας κοινοποίησαν εκ των υστέρων με λινκ στην ανάρτηση τους.

Προς αποφυγήν παρομοίων βεβιασμένων δημοσιευμάτων απο τυχών επόμενους

Δημοσιεύουμε την παρούσα απάντηση μας στα όσα βεβιασμένα δημοσίευσαν ως επιχειρήματα για να αντικρούσουν το άρθρο μας
"Ο Καρατζαφέρης απογοητεύει τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ "

Στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ αποφεύγουμε διακριτικά τον όποιο κακόβουλο συσχετισμό του ιστότοπου με οποιαδήποτε πολιτική παράταξη , δυστυχώς και εξ αιτίας του πατριωτικού χαρακτήρα αρκετών άρθρων μας (πχ δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό καί άλλα) κάποιοι "κακόβουλοι" κατα καιρούς προσπάθησαν να συσχετίσουν τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ με το κόμμα του ΛΑΟΣ.

Ίσως κάποιοι θεωρούν οι κάθε ιστολόγιο - ιστότοπος πρέπει υποχρεωτικά κάπου να ανήκει ή να εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα πολλοί περισσότεροι όμως είναι εκείνοι που επιδιώκουν σκοπίμως τέτοιους συσχετισμούς με στόχο να πλήξουν την αντικειμενικότητα ενός ιστότοπου.

Επειδή λοιπόν σε αυτόν τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ θέλουμε να "τιμωρούν" ανιδιοτελώς οι ενεργοί πολίτες , προσέχουμε πάρα πολύ τις αναρτήσεις μας προκειμένου να είμαστε πάντα αντικειμενικοί .

Χαρακτηριστική είναι και η εισαγωγή που κάνει στο άρθρο του ένας απο τους blogger που αναρωτιέται αν ξαφνικά τυφλώθηκε ο Τειρεσίας συσχετίζοντας τον Μάντη Τειρεσία με το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αναφέροντας χαρακτηριστικά
"Είναι γνωστό, από τη μυθολογία, ότι ο μάντης Τειρεσίας τυφλώθηκε από την Ήρα, λόγω απάντησης που της έδωσε." ...

O Μάντης Τειρεσίας κατά τη Ελληνική Μυθολογία μπορεί να τυφλώθηκε από την Ήρα, λόγω απάντησης που της έδωσε (και προφανώς δεν θα της άρεσε )...

Στη σύγχρονη Ελλάδα όμως σίγουρα οι πολίτες δεν είναι τυφλοί !

(Αντιθέτως πολλοί σήμερα προσπαθούν να τους "τυφλώσουν")

Το δημοσίευμά μας - που σας έκανε όπως αναφέρετε στο άρθρο σας να θεωρήσετε πως ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ έπαθε "προσωρινή τύφλωση" - στηρίζετε σε πραγματικά και αδιάψευστα γεγονότα και σίγουρα η "κατακεραύνωση Καρατζαφέρη" (στο άρθρο σας) προέρχεται απο αντιδράσεις πολιτών και προφανώς ψηφοφόρων σας.
Πολίτες που σας επέλεξαν ως μια διαφορετική φωνή στο κοινοβούλιο και προφανώς δεν είναι τυφλοί για να διαμαρτύρονται.

Ορισμένοι μάλιστα δηλώνουν οτί έχουν διατυπώσει την ίδια ακριβώς "διαμαρτυρία" και σε βουλευτές του ΛΑΟΣ !!!


Όλα λοιπόν δείχνουν πώς η στάση του κ. Καρατζαφέρη να καλύψει την ίδια την συγκάλυψη του κάνοντας λόγο για αίτημα του προς την Ελληνική δικαιοσύνης , προφανώς δεν έπεισε τους Έλληνες πολίτες και σίγουρα δεν έπεισε τους ψηφοφόρους σας .

Χρησιμοποιώντας τους όρους του άρθρου σας επισημαίνουμε , πως ακόμη και ο πιο "τυφλός" Έλληνας γνωρίζει πολύ καλά οτι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι λειτουργεί ανεξάρτητα (όπως κάποιοι υποστηρίζουν) και πολλές μάλιστα έχει παρατηρηθεί σε αυτή - και επισήμως μάλιστα - πολιτική επιρροή . Τούτο επίσης έχει αναφερθεί σε αρκετές συγκεκριμένες και επώνυμες υποθέσεις που έγιναν γνωστές . Φανταστείτε και σε πόσες άλλες....

Αναφορικά με το επιχείρημα δικαίωσης Καρατζαφέρη που ισχυρίζονται κάποιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ....

Στο αίτημα που θριαμβευτικά κατέθεσε το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ ενώπιον της Δικαιοσύνης προφανώς κατατέθηκε για να "τυφλώσει" τα μάτια των Ελλήνων πολιτών αφού , εντέχνως ξέχασε ο κ.Καρατζαφέρης πως , οι βουλευτές διατηρούν το δικαίωμα της βουλευτικής ασυλίας τους και σύμφωνα πάντα με τους Ελληνικούς νόμους που προασπίζουν την ατιμωρησία των βουλευτών , η δικαιοσύνη οφείλει να ξαναστείλει και πάλι την υπόθεση πίσω στη βουλή. (Μια απ'τα ίδια δηλαδή)

Σύμφωνα επίσης με το νόμο περί ευθύνης υπουργών , το αίτημα διερεύνησης ευθυνών θεωρείται πλέον εκπρόθεσμο αφού έγιναν εκλογές η κυβέρνηση άλλαξε και τα αδικήματα των αρμοδίων υπουργών παραγράφονται .

Δεν χρειάζεται λοιπόν να είναι κανείς ΜΑΝΤΗΣ για να καταλάβει την πρόθεση του κ.Καρατζαφέρη !

Η φράση "ατόπημα Καρατζαφέρη " που χρησιμοποιήσαμε στο άρθρο μας μπορείτε να χαρακτηριστεί υπερβολικά επιεικής για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ

Διευκρινίζουμε λοιπόν και σε εσάς τους όποιους ΥΠΕΡ υποστηρικτές του ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ πως η αξιοπρεπή κριτική σε πραγματικά λάθη - ατοπήματα του ΛΑΟΣ , όπως αυτά επιβεβαιώνονται από δεκάδες email - τα οποία όλως τυχαίως αναφέρονται ακριβώς στα ίδια πράγματα , αποτελούν σοβαρότατη κριτική και ουδεμία σχέση έχουν με προπαγάνδα , όπως ατυχώς κάποιοι βιάστηκαν να αναφέρουν στα δημοσιευματά τους.

Καλό λοιπόν θα ήταν ο κ. Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ να αφουγκράζονται τις αντιδράσεις των πολιτών και ειδικότερα όταν αυτές γίνονται εντονότερες που σημαίνει προφανώς οτι προέρχονται απο πολίτες που τους ψήφισαν.

Αντιδράσεις οι οποίες και σας είναι γνωστές και προφανώς δεν τις μαθαίνετε για πρώτη φορά διαβάζοντας ΤΕΙΡΕΣΙΑ ....

Κάθε βάσιμη και τεκμηριωμένη κριτική συμβάλλει όχι μόνο στην βελτίωση αλλά και στην αποφυγή χειρότερων σφαλμάτων θα πρέπει λοιπόν να λαμβάνεται σοβαρά υπ'όψιν και να είναι καλοδεχούμενη όσο αυστηρή κι αν είναι...

Εκτός κι αν εκεί στο ΛΑΟΣ πιστεύετε πως ο κ.Καρατζαφέρης είναι αλάνθαστος....

____________ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ____________
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Κι αυτοί ... δεν χαϊδεύουν τα αυτιά ΚΑΝΕΝΟΣ !








ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share