5/5/10

Άρχισε πάλι τα προβοκατόρικα ο Καρατζαφέρης - Εδώ καράβια πνίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν !

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. σε μια παραδοσιακού τύπου στείρα αντιπολίτευση, να διαπληκτίζεται με το ΚΚΕ για το ποίοι φώναζαν έξω απο τη βουλή "να καεί , να καεί το μπουρδέλο η βουλή".

Επειδή λοιπόν βρισκόμασταν εκεί , θα απαντήσουμε εμείς , για να μην τσακώνεστε μεταξύ σας και γελάει με σας ο κ.Πετσάλνικος ...

ΝΑΙ το φώναζαν άτομα απο το ΠΑΜΕ μαζί με εκατοντάδες άλλους αγανακτισμένους Έλληνες που δεν είχαν καμία σχέση με το ΠΑΜΕ.

Δηλαδή τώρα... ποιός είναι ο συνειρμός ;Eπειδή θρηνήσαμε θύματα να το συσχετίσουμε με την ασφάλεια του κοινοβουλίου σας , για να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και στο τέλος να εισπράξει τα οφέλη η κυβέρνηση για να περάσει τα νέα μέτρα καταστολής των μαζικών αντιδράσεων ;;;

Αυτή είναι η συμφωνία σας ;;;

O πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ συνέχισε την αντιπολίτευση του τύπου να'χαμε να λέγαμε και αναφερόμενος στις θέσεις του ΚΚΕ για το σύνταγμα έκανε λόγο για στάση εναντίον του πολιτεύματος και το συνέδεσε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να φανεί οτι μετά τις δηλώσεις του ΚΚΕ προέκυψαν οι μαζικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίες στην Αθήνα.

Αποτέλεσμα ;;; Εικόνες από γαλαρία λεωφορείου εξελίχθηκαν στη συνέχεια μέσα στο κοινοβούλιο με τις δύο παρατάξεις να φωνάζουν σαν παιδάκια και τον Πετσάλνικο να τρίβει τα χέρια του χαμογελώντας !

Πολλοί Έλληνες σας στήριξαν στις εκλογές όπως και στις θέσεις σας για την ιθαγένεια κι απάνω κι που πάει ο κόσμος να σας δώσει βάση... αααααα...π ! Νάσου η κωλοτούμπα !

Σε δηλώσεις του ο κ.Καρατζαφέρης είχε δηλώσει τη διαφωνία του για τα νέα μέτρα.
'Ομως... δια της σιωπής και της κατασταλτικής του στάσης εναντίον των πάσης φύσεως διαμαρτυριών φαίνεται οτι στην πράξη ουσιαστικά τα υποστηρίζει και μάλιστα δυναμικά.

Δηλαδή ,διαφωνώ ... ναι μεν αλλά.

Η διαμαρτυρία συνιστά να γίνεται δηλαδή απο τον καναπέ χωρίς να εκδηλώνεται...

Ο κ. Πεταλωτής σας συμβούλεψε να διαφωνείτε έτσι ή ο κ.Σαμαράς ; Που φώναζε για νέα μέτρα και μόλις είδε τις λαικές αντιδράσεις και τη ΝΔ να μην ωφελείται , το ξαναγύρισε στην διαφωνία.

Την Κυριακή χαρά... και τη Δευτέρα λύπη , ντούζ σκωτσέζικο με λίγο απ'όλα να'μαστε πάντα μέσα... Να χάνει ο κόσμος τη "μπάλα" δηλαδή !

Αυτή την παραδοσιακού τύπου ανούσια και λαϊκίστικη αντιπολίτευση της κωλοτούμπας που υποδύεστε όλοι εκει μέσα την έχει σιχαθεί ο κόσμος ....

Πάρτε το χαμπάρι !!!


Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για σάπιο πολιτικό σύστημα αφού με τις δικές σας ενέργειες απαξιώνεστε μόνοι σας καθημερινά στα μάτια των πολιτών.

Δεν είναι επίσης τυχαία η τεράστια αποχή το Ελληνικού λαού απο τις εθνικές εκλογές . Ξέρουμε βέβαια οτι σε αυτο κανένας σας δεν έχει πρόβλημα, ωφελεί άλλωστε και τη... δημοκρατία σας. Λίγοι και καλοί.

Έτσι όμως , πήρε και το ΠΑΣΟΚ τις 160 έδρες και περνάει στη βουλή οτι θέλει.

Κι όλοι εσείς απο κάτω κοιτάτε μόνο ποιές συμμαχίες θα σας ωφελήσουν καλύτερα έτσι ώστε όλοι μαζί να κοροϊδεύετε τον Ελληνικό λαό !


Βέβαια ο καθένας με την πατριδοκαπηλία του... και όλοι μαζί Εθνοσωτήρες !!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share