20/6/10

Συνοδοί πολυτελείας των 300 ευρώ γλέντησαν στο κατάστρωμα του Αβέρωφ

Ξεφάντωμα και φραμπαλάς στο κατάστρωμα του θρυλικού θωρηκτού - Σχολιάζουν οι Τουρκικές εφημερίδες.

Με τον τίτλο "'Ημούν κι εγώ στο Αβέρωφ" η εφημερίδα το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό απο το γλέντι στο κατάστρωμα του θρυλικού θωρηκτού Αβέρωφ που έκανε τις Τουρκικές εφημερίδες να πάρουν στο "μεζέ" το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Με φωτογραφικό υλικό που σοκάρει η εφημερίδα "κατεδαφίζει" τους ισχυρισμούς της οικογένειας Πατίστα Χρουσαλά περί δεξίωσης δημοσιεύοντας φωτογραφίες με "κυρίες" πολυτελείας που γλεντοκοπούν στις σκιές των κανονιών και....


... φωτογραφίζονται σε διάφορες πόζες.

Χαρακτηριστικές εικόνες με ένστολους αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού να απολαμβάνουν το γλέντι στο κατάστρωμα του θρυλικού θωρηκτού δίπλα δίπλα με τις "κυρίες" πολυτελείας των 300 ευρώ.

Νεαρό μοντέλο ονόματι Shelby, που ήταν στο πάρτι Αβέρωφ μαζί με άλλες φίλες της μοντέλα επίσης καλεσμένες της εταιρείας του Λ.Πατίτσα αναφέρει στην Τατιάνα Στεφανίδου που έτρεξε για συνέντευξη οτι εργάζεται ως μοντέλο στην Ελλάδα εδώ και τρεις μήνες και μίλησε για το πάρτι που έγινε στο πλοίο.

"Περάσαμε πολύ γουάο στο πάρτι. Έφαγα πολύ, ήπια και χόρεψα. Υπήρχαν πολλοί καλοί άνθρωποι εκεί", λέει η Shelby, η οποία αποκάλυψε πως βρέθηκε εκεί με ένα επιχειρηματία φίλο του Λεό.

Παράλληλα, σημειώνει ότι στο πλοίο γνώρισε πολλούς επιχειρηματίες και ανθρώπους της μόδας, χωρίς να αναφέρει ονόματα. Ενώ, αυτό που της άρεσε πιο πολύ από τη βραδιά είπε πως ήταν η όλη η ιδέα του πάρτι επάνω σε πολεμικό πλοίο.

"Μου άρεσε πολύ που έγινε το πάρτι στο πλοίο. Το βρήκα πολύ cool", είπε χαρακτηριστικά.


Ακόμη ένα μοντέλο ονόματι Εύα ήταν μία από τις καλεσμένες στο πάρτι Αβέρωφ που διοργάνωσαν ο Λεό Πατίτσα και η Μαριέττα Χρουσαλά και περιγράφει πως πέρασαν τη βραδιά στο πλοίο. Το νεαρό μοντέλο αναφέρει πως στο πάρτυ βρέθηκαν επιχειρηματίες και σχεδιαστές μόδας και έκαναν πολλές σημαντικές γνωριμίες.

“Υπήρχαν σχεδιαστές μόδας και πολλά μοντέλα. Συνηθίζουν να καλούν μοντέλα σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως είχε γίνει σε ένα πάρτυ στο Ακρωτήρι”, λέει η Εύα ενώ αναφέρει οτι

" Υπήρχαν πολλά μοντέλα στη δεξίωση και τα περισσότερα είχαν προσκληθεί από ανθρώπους που έκαναν δημόσιες σχέσεις."


Εκτός λοιπόν απο τα τσιφτετέλια στη σκιά των κανονιών, δεν δίστασαν να βάλουν τις νεαρές "κυρίες" πολυτελείας ακόμη μέσα στο φυλάκιο του πλοίου για να γίνει φραμπαλάς...

Eνώ για... συνέχεια .... πέρασαν στα κρεβάτια



Διαβάστε επίσης :

Η Mαριγώ Λεμού Πατίστα ξεφτίλισε κανονικά ΓΕΝ και Βενιζέλο

Κοροϊδεύοντας την κοινωνία - H αντικειμενική ευθύνη των υποκειμενικών ευθυνών (Δείτε το βίντεο)


Glamour Party για πλουσιόπαιδα και μοντέλα επάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ !

Ύποπτες συμφωνίες στο κατάστρωμα του θωρηκτού Αβέρωφ

Οριστικό τέλος στους μάχιμους αξιωματικούς δίνει ο Βενιζέλος.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share