29/6/10

Κιλοτάδικο κατάντησαν το Πολεμικό Μουσείο - Mπαζάρ γυναικείων ρούχων ανάμεσα στα Εθνικά κειμήλια

Η κατρακύλα και ο εξευτελισμός δεν έχουν πλέον όρια...

Με λίγα φράγκα ξεφτελίζουν τη ρημαγμένη ψωροκώσταινα !!


Μετά το γλέντι στο Αβέρωφ , και τα αισθησιακά "εγκαίνια" απο τη γνωστή πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου... τα εθνικά κειμήλια εξευτελίστηκαν και πάλι στο μπαζάρ γυναικείων ρούχων που έλαβε χώρα στο Πολεμικό Μουσείο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται τελικά πως όχι μόνο εγκρίνει αλλα έχει αναλάβει εργολαβία να...


...ξεφτιλίσει το ΓΕΝ που φαίνεται να αποδέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη όλες τις προσφορές των επιχειρηματικών συμφερόντων αλλά και τα γούστα των χλιδάτων και των γόνων αυτών.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι κάποιοι επέλεξαν το Πολεμικό Μουσείο για να προβάλουν εκεί κιλότες και σέξι εσώρουχα ανάμεσα στις σκιές των εθνικών κειμηλίων της χώρας.

Οι χορηγοί αρκετοί , τα λεφτά καλά και προφανώς και τα μπουρμπουάρ για την προώθηση της εκδήλωσης δεν πρέπει να ήταν διόλου ευκαταφρόνητα.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάποιοι έχουν βάλει στόχο τα νεύρα της Ελληνικής κοινωνίας , κάποιοι προσπαθούν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να υποχρεώσουν την κοινωνία να αποδεχτεί τον εξευτελισμό στην προσπάθεια να αποδείξουν πόσο άβουλος τελικά είναι αυτός ο λαός.

Προκαλούν συνεχώς με στόχο οι πολίτες να αποδεχθούν υποχρεωτικά τα αίσχη για να μην μουρλαθούν στο τέλος απο τη συχνότητα των προκλήσεων.

Ο έσχατος εξευτελισμός βέβαια σε αυτήν την περίπτωση χτυπά και το ίδιο το Γενικού Επιτελείο Ναυτικού και τη διοίκηση του Ελληνικού Πενταγώνου που με παιδαριώδες δικαιολογίες κάθε φόρα μάταια "τρέχει" να μπαλώσει την ξεφτίλα και τα ρεζιλίκια.

Το διεφθαρμένο σύστημα που κυριαρχεί στα επιτελεία και στη ανώτερη διοίκηση του Ελληνικού Στρατού κάνει πολλούς αξιωματικούς που όταν μπήκαν στο σώμα πίστευαν οτι υπηρετούν αξίες και ιδανικά να ντρέπονται πλέον και να μην έχουν στην κυριολεξία που να βάλουν τα μούτρα τους με αυτά τα ρεζιλίκια που αποδέχεται η διεφθαρμένη διοίκηση των καρεκλοκένταυρων που έχουν βολευτεί εκει μέσα με κομματικά κριτήρια.

Η γενικότερη αποδόμηση μέσα απο την απαξίωση αποτελεί πια γεγονός ...

Ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας κρύβεται στο εσωτερικό της και μάλιστα σε θέσεις εξουσίας.


Διαβάστε επίσης:

Η Mαριγώ Λεμού Πατίστα ξεφτίλισε κανονικά ΓΕΝ και Βενιζέλο

Κοροϊδεύοντας την κοινωνία - H αντικειμενική ευθύνη των υποκειμενικών ευθυνών (Δείτε το βίντεο)


Συνοδοί πολυτελείας των 300 ευρώ γλέντησαν στο κατάστρωμα του Αβέρωφ


Φαγοπότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Η Γερμανική δικαιοσύνη ταρακουνά το σκουριασμένο Ελληνικό κράτος


Σκάνδαλο εκατομμυρίων με τα Χόβερκραφτ - Να πως θησαύρισε ο Τσοχατζόπουλος


Με νέα υπουργική απόφαση , προνομιούχοι και όλοι οι λουφαδόροι !!!


H Τζούλια Αλεξανδράτου, ο κανακάρης του Λευτέρη Ζαγορίτη και το one night stand στο Πολεμικό μουσείο.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share