13/7/10

Η προβληματισμένη Ντόρα ανακάλυψε την "Μπακογιαννίνη"

Του Δημήτρη Μυ

Προβληματιστήκαμε κι εμείς -όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας υποθέτουμε- ακούγοντας την είδηση περί των σχεδίων της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, για τη δημιουργία «ομίλου προβληματισμού». Τόσο πολύ μας υποτιμούν τελικά όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η μόνη τους αποστολή είναι να μας σώσουν;


Στην προκειμένη περίπτωση η... αγαπημένη μας Ντόρα δεν κρατιέται.

Πρώτο βήμα η δημιουργία του ομίλου προβληματισμού (αν δεν έχετε βρει όνομα το «αμετανόητοι» πως σας φαίνεται;) και δεύτερο και ουσιαστικό η δημιουργία του νέου κόμματος.

Είναι προφανείς τόσο η μεθοδολογία όσο και οι στόχοι της κυρίας Μπακογιάννη και όσων βρίσκονται δίπλα ή... πίσω της:

Ο «όμιλος» θα μετρήσει αν υπάρχουν ακόμη κορόιδα (πιθανοί ψηφοφόροι) πάνω στα οποία θα οικοδομηθεί η ...εθνοσωτήριος προσπάθεια της Ντόρας.

Αν τσιμπήσουν πολλοί τότε το κόμμα θα εμφανιστεί μετά το καλοκαίρι όταν θα έχουν αρχίσει τα μεγάλα οικονομικά ζόρια και το «σύστημα» θα χρειάζεται υποστυλώματα για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πολιτική του ΔΝΤ.


Και μόνο το γεγονός ότι η Ντόρα Μπακογιάννη «προβληματίζεται» για το αν έχει περιθώρια να εμφανιστεί ως σωτήρας της χώρας αποδεικνύει την αμετροέπεια των ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν μουλιάσει βουτηγμένοι στην εξουσία και τα παρεπόμενά της.

Ο μόνος προβληματισμός που θα μπορούσε να δικαιολογήσει κανείς στο κουρασμένο και υπεύθυνο για τα χάλια της χώρας πολιτικό προσωπικό είναι ίσως για το που να κρυφτούν...

Διαβάστε επίσης:

Μοιράζοντας την Μακεδονία - Ένα Video Ντοκουμέντο

Ας θυμηθούμε λίγο την εξαιρετική ευαισθησία της κ.Μπακογιάννη (Δείτε το βίντεο)

Kα Μπακογιάννη χρωστάτε μια απάντηση στους 'Ελληνες

To δαχτυλίδι γλίστρησε.... κι ο περίπατος... μετατράπηκε σε Εφιάλτη !!!

Τα παιδικά παραμύθια από της "γιαγιάς" Μπακογιάννη


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share