21/8/10

Mετά το "καρότο" του μπράβο... επιστρέφει το μαστίγιο...

Μεγάλες αποκλίσεις στα έσοδα από την αύξηση των έμμεσων φόρων καταγράφονται μεταξύ άλλων στις εκθέσεις των επικαιροποιημένων κειμένων για το Μνημόνιο Συνεννόησης και το Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής που δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Στις ίδιες εκθέσεις καταγράφονται αναλυτικά...


...για πρώτη φορά οι λογαριασμοί του ευρύτερου δημοσίου τομέα, αλλά και οι προτεραιότητες τις οποίες έταξε η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες για τους επόμενους μήνες ώστε να διασφαλίσει την τρίτη δόση των εννέα δισ. ευρώ που θα πρέπει να φθάσουν στα κρατικά ταμεία τον Δεκέμβριο.

Η δόση των εννέα δισ. του Σεπτεμβρίου θεωρείται διασφαλισμένη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χθες αξιολόγησε θετικά την προσπάθεια της χώρας μας και έκρινε ότι η Ελλάδα πληροί τους όρους, για να λάβει τη δεύτερη δόση δανείων από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ.

Τα επικαιροποιημένα κείμενα για το Μνημόνιο Συνεννόησης και το Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, θα αναρτηθούν σήμερα στα ελληνικά και στα αγγλικά και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.

Μετά το "καρότο" το μαστίγιο επιστρέφει με τα πρωτοβρόχια..

Διαβάστε επίσης:

Στην ευρωζώνη των πολλών ταχυτήτων, η κυβέρνηση του μνημονίου φόρεσε στην Ελλάδα την όπισθεν

Στο δρόμο της δημιουργικής καταστροφής...


Επιχείρηση «Φόβος» εξετελέσθη... over

Νάτα τα λεφτά ! Δείτε που σκοπεύει να μοιράσει 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ η κυβέρνηση του μνημονίου

Ποντάρουν στην εκτίναξη του Δημοσίου Χρέους - Μας καταχρεώνουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς

Απολύουν εργαζόμενους και προσλάβουν συμβούλους - Θα βρέξει αποκρατικοποιήσεις το χειμώνα


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share