12/11/09

Υποπτεύεται τώρα πως ο Καραμανλής υπονομεύει την συμφωνία τους !!!

Τι σου είναι βρε παιδί μου αυτή η πολιτική !!!

Κι αυτός ο άνθρωπος, τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε και τώρα... άλλα παιχνίδια παίζει...

Αν συνεχίσει έτσι, καμιά κατάρα θα "φάει" κι αυτός στο τέλος και θα τρέχει σαν το Σαμαρά με δηλητηρίαση κι ακόμα χειρότερα...



H "Ψηλή" έχει τσεκάρει ότι το "σύστημα" Καραμανλή, οι στενότεροι συνεργάτες του δηλαδή, στηρίζουν έντονα τον Σαμαρά, και είναι οργισμένη γιατί εκτιμά ότι ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. της παίζει χοντρό υπονομευτικό παιχνίδι...και δεν κρατάει το λόγο του.

Θεωρεί ότι ενώ άλλα είχαν συμφωνίσει, τώρα εκείνος προσπαθεί να της πάρει πίσω το δαχτυλίδι που της έταξε....

Και με το δίκιο της βέβαια εξοργίζεται αφού : Ζαγορίτης, Λειβαδάς, Αγγέλου, Αντώναρος, Δασκαλάκης και μια σειρά από στελέχη έχουν εγκατασταθεί στον Σαμαρά.

Ο Καραμανλής πηγαίνει κάθε μέρα στη Ρηγίλλης (προφανώς δεν έχει τι να κάνει το πρωί μόνος στο σπίτι) το ίδιο και ο Αγγέλου.

Όλα τα παραπάνω έχουν βάλει σε σοβαρές υποψίες τη Ντόρα. Τι θα γίνει;

Όσο πλησιάζουμε περισσότερο προς την ημέρα εκλογής τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να συγκρουστεί με τον Καραμανλή.

Το θέμα είναι πως αν αναλάβει την ηγεσία η Ντόρα (βάση της συμφωνίας) τότε ο Σαμαράς δεν έχει άλλη επιλογή από το να την αποδεχθεί και να παραμείνει στο κόμμα μη έχοντας άλλη επιλογή (αφού έχει διδαχθεί απο το παρελθον).

Αααν όμως , αν λέμε (με επιφύλαξη) εκλεγεί ο Σαμαράς... για τη Ντόρα δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.... Τι μέλλον λοιπόν μπορεί να έχει στο κόμμα ;;;;

Για να δούμε... τι... θα δούμε....


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share