9/1/10

Δυστυχώς υπάρχει και ακόμα χειρότερη κυβέρνηση από της ΝΔ

Πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι θα μπορούσε να υπάρξει ακόμα χειρότερη κυβέρνηση από του Κώστα Καραμανλή και της ΝΔ.

Δυστυχώς οι εξελίξεις ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτούς τους λίγους και "γραφικούς".
Μετά από 100 μέρες κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ επετεύχθη το ακατόρθωτο.


Να έχουμε στο τιμόνι της χώρας μια κυβέρνηση ακόμα χειρότερη, ακόμα πιο σκληρή, ακόμα πιο ανίκανη ακόμα πιο κοινωνικά ανάλγητη από της ΝΔ...




Όποιο τομέα και αν πιάσουμε διαπιστώνουμε την κοροϊδία, την μετεκλογική αποκαθήλωση, την προχειρότητα και την ανικανότητα.

Οικονομία:
Το πλήρες βατερλό και η πλήρης εξαπάτηση του Ελληνικού λαού.
Τέλη κυκλοφορίας, έμμεσοι φόροι, μείωση μισθών κλπ κλπ. κλπ. είναι μερικά από τα αισχρά μέτρα που ανακοίνωσε η απίστευτη κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.

Ας θυμηθούμε το "λεφτά υπάρχουν" του πρωθυπουργού προεκλογικά και το "δεν υπάρχουν σκληρά, αλλά δίκαια μέτρα" του Γ. Παπακωνσταντίνου για να καταλάβουμε τα προεκλογικά ψέμματα και την μετεκλογική απάτη.

Παιδεία:
Μάθαμε ότι εκτός από την κα. Ρεπούση υπάρχει και άλλη τέτοια περίπτωση. Η κα Δραγώνα (με πτυχίο Deree) και οι απόψεις της.

Είδαμε επίσης λίγο πριν τα Χριστούγεννα να γίνονται αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ άραγε ποιων και γιατί;

Είδαμε μια υπουργό Παιδείας να μαλώνει τους εκπαιδευτικούς που τολμάνε να παίρνουνε αποσπάσεις για να εργάζονται σε βουλευτικά γραφεία και υπουργεία όπως το δικό της.

Εγκληματικότητα:
Ο κ. Χρυσοχοΐδης αφού μάλωσε τους εγκληματίες και τους τρομοκράτες κατάφερε το απίστευτο. Να αυξηθεί η σκληρή εγκληματικότητα και κάθε μέρα να έχουμε τη βομβιστική επίθεση και την ένοπλη ληστεία της μέρας.
Ευτυχώς που έπιασαν τόπο οι απειλές του.

Λαθρομετανάστες: Αυτό που ούτε ο πιο παράλογος νους δε θα μπορούσε να σκεφτεί, κινδυνεύει να γίνει πραγματικότητα.
Να δοθεί δηλαδή γενικευμένα η ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες.

Υγεία: Μήπως περιορίστηκαν τα ράντζα και οι ουρές στα νοσοκομεία και δεν το πήρα χαμπάρι;

Προσθέστε και την περίπτωση Κακαουνάκη για να δέσει το όλο πράγμα.


Αξιοκρατία: Το μεγάλο ανέκδοτο και η πλήρης ξεφτίλα μιας ολόκληρης κυβέρνησης. ΓΓ χωρίς πτυχίο, ξαδέλφια, συγγενείς, "συνεργάτες" κατά τον κ. Καστανίδη, στελέχη σκληρά και κομματικά σε ΟΛΕΣ τις θέσεις ευθύνης.

Δε υπήρξε μεγαλύτερη μπούρδα και ηλιθιότητα στη σύγχρονη ιστορία από το opengov που απευθύνεται σε αφελής και ανόητους.


Εθνικά θέματα:
Οι Τούρκοι (τους οποίους επισκέφθηκε πρώτους ως πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου) κάνουν κάθε μέρα πάρτι παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου, ακόμα και τις μέρες των μεγάλων θρησκευτικών εορτών.

Οι Σκοπιανοί σκληραίνουν τη στάση τους ενώ οι εδώ αχυράνθρωποί τους στο "Ουράνιο Τόξο" ανοίγουν όπου θέλουν γραφεία χωρίς να τους ελέγχει κανείς και χωρίς από το επίσημο κράτος να παίρνει μυρωδιά.

ΜΜΕ: Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Οι εγκάθετοι δημοσιογραφίσκοι κάνουν πλάτες στα όργια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ασχολούνται με τον καιρό στο Τσιμπουτί και τις παραδόσεις του Μπουρούντι. Τα εκατομμύρια ευρώ στην ΕΡΤ για εκπομπές με ελάχιστη τηλεθέαση που τσεπώνουν δημοσιογράφοι οι οποίοι τολμάνε να μιλάνε για τους ταλαίπωρους δημοσίους υπαλλήλους συνεχίζουν να διατίθενται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες ακόμα αλλά δεν έχει νόημα.

Την ανικανότητα και την εξαπάτηση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τη βιώνουμε καθημερινά ΟΛΟΙ ΜΑΣ ή τουλάχιστον αυτοί που δεν έχουν παρωπίδες και δεν είναι βολεμένοι.

Δυστυχώς υπάρχει ακόμα χειρότερη κυβέρνηση από της ΝΔ.

Περαστικά μας!!!


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από:
politikiprotasi.blogspot.com




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share