11/8/10

Υπο διωγμό Πλωτάρχης λόγω... Πατριωτισμού

"Είμαι εν ενεργεία Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Σας γράφω για να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό, που εμένα και τους συναδέλφους μου, μας συγκλόνησε. Ένα περιστατικό που κάποιοι το είδαν από πολιτική σκοπιά, αλλά κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων και εγώ, το αντιληφθήκαμε ως πράξη αντίστασης, την οποία έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχουμε κάνει, αλλά και ως μία πράξη που δείχνει ότι η μεγάλη μάζα των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού δεν σχετίζεται με την εκάστοτε δοτή κομματική ηγεσία, που παραχωρεί τα ιερά και τα όσια για τα οργιαστικά πάρτυ της βλαχομπαρόκ δήθεν ελίτ...


Πριν μερικές εβδομάδες, εκκλήθημεν όσοι υπηρετούμε στην περιοχή του Πειραιά να συγκεντρωθούμε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, για να παραστούμε σε επίσκεψη ενημέρωσης του Αρχηγείου, στο οποίο προΐστατο ο υπαρχηγός του Ναυτικού, κ.Κρυονερίτης.

Ως εδώ όλα καλά. Ο υπαρχηγός απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο 300 περίπου στρατιωτικών και πολιτικού προσωπικού, ενημέρωσε ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις, αλλά και σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, όπως το ισλαμικό τέμενος – για το οποίο παρεχωρήθη από το Πολεμικό Ναυτικό ο χώρος του οχυρού Βοτανικού για την ανέγερσή του.

Σας περιγράφω ακριβώς τα γεγονότα, όπως αδιάλειπτα θα υπάρχουν για πολύ καιρό στη μνήμη μου:

Ένας πλωτάρχης σηκώθηκε και ακολούθησε ο επόμενος διάλογος:

«Κύριε υπαρχηγέ, δεν σκόπευα να κάνω ερώτηση για να μην φέρω σε δύσκολη θέση την ιεραρχία, σας τιμά όμως ιδιαίτερα το γεγονός ότι μας επιτρέπετε μία τέτοια πρωτοβουλία και σας ευχαριστώ.

Τελευταία, υπάρχουν γεγονότα που με ανησυχούν ως αξιωματικό και ως άνθρωπο, ακούγονται πολλά για περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο κόσμος, από εμάς τους ένστολους, περιμένει κάτι…. Μας κοιτά στα μάτια διότι δεν είμαστε όπως οι απλοί εργαζόμενοι, επιτελούμε ένα λειτούργημα συμβολικό…Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εθνικό ανάχωμα και σύμβολο, οι συμβολισμοί έχουν ιδιαίτερη σημασία για μας… Ένα συμβολικό θέμα είναι το θέμα του τεμένους στον Βοτανικό.

Κύριε υπαρχηγέ, πίσω σας υπάρχουν οι σημαίες των τριών πολεμικών μας νήσων: Υδρα, Σπέτσες ,Ψαρά και στις τρεις σημαίες, παρουσιάζεται η ημισέληνος να υποκύπτει και να πατείτε από τον Σταυρό. Με την παραχώρηση του Ναυτικού οχυρού Βοτανικού, για την ανέγερση τεμένους νοιώθουμε όλοι, ότι η ημισέληνος πατά τον Σταυρό».

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή αρχίσαμε όλοι, πλην των δύο πρώτων σειρών, που εκάθοντο οι ανώτατοι αξιωματικοί, να χειροκροτούμε, ενώ από κάτω ακούγοντο φωνές επιδοκιμασίας.

Στη συνέχεια ο εν λόγω πλωτάρχης, μίλησε και για το γένος. Δεν θα περιγράψω τίποτε άλλο, θα σας παραπέμψω να διαβάσετε σε blogs το τι συνέβη, σε επόμενο μήνυμα. Αλλά τονίζω ότι ποτέ, μα ποτέ αξιωματικός δεν έχει χειροκροτηθεί εντός στρατιωτικής σχολής. Ποτέ μα ποτέ κανείς δεν έχει χειροκροτηθεί από αξιωματικούς μιας και απαγορεύεται δια ροπάλου κάτι τέτοιο. Ποτέ μα ποτέ αξιωματικός δεν απετόλμησε να σηκωθεί και να αρθρώσει τέτοιο λόγο.

Είναι ένα γεγονός που σημαδεύει την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, η παρρησία και το θάρρος με το οποίο κάποιος σηκώθηκε και αντέτεινε την ελευθερία ενάντια στο προσκύνημα.

Είναι ένα μοναδικό γεγονός που όλοι εμείς το βάζουμε απέναντι στις αθλιότητες στο «Αβέρωφ». Αυτός ο συνάδελφος, είναι η απάντηση ενάντια στους άθλιους και στην παρακμή. Όταν η εκδήλωση τελείωσε, οι ανώτατοι, γαλονάτοι, ουσιαστικά απομονώθηκαν από τον κόσμο, ενώ όλοι μας περικυκλώσαμε τον Πλωτάρχη και τον χτυπούσαμε στην πλάτη. Έμαθα ότι ήταν ο ιατρός της Σχολής, ένας εξαίρετος άνθρωπος, γενναίος πραγματικά και ανιδιοτελής, ένας στρατιωτικός ιατρός που καμία σχέση δεν έχει με άλλους συναδέλφους του. Μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους , που μακάρι να το είχα κάνει εγώ ή ένας μάχιμος.

Αγαπητοί φίλοι, ο άνθρωπος του μήνα είναι ο πλωτάρχης Ζ.Μ. Προτείνω να τον αναφέρετε ως άνθρωπο όχι του μήνα, αλλά της χρονιάς.

Περιττό να σας αναφέρω το σοκ που υπέστησαν όλοι οι ναύαρχοι, οι οποίοι γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια. Απλά θέλουν γύρω τους ανθρώπους που δεν την παραδέχονται….

Το γεγονός αυτό συζητείται κατά κόρον εδώ και αρκετές εβδομάδες μέσα και έξω από το Ναυτικό. Απλά δεν έχει λάβει δημοσιότητα…σκεφθείτε τα εξής: Ατυχής Πόλεμος του 1896, Επανάσταση στο Γουδί το 1909, επεισόδιο Ίμια, 2010. Ο άνθρωπος αυτός μας έδωσε μία ελπίδα για την πατρίδα, μέσα στο σκοτάδι άναψε μία σπίθα, ποτέ άλλοτε δεν ασχολήθηκα με ένα γεγονός για τόσο καιρό. Το συζητάμε συνέχεια.

Περιοδικό «Τρίτο Μάτι» Αύγουστος 2010 σελ.72-73
_____________________________________________________________

Η συνέχεια βέβαια για τον συγκεκριμένο Πλωτάρχη, που τόλμησε να υπενθυμίσει στον υπαρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού την ιστορία αλλά και τις ευθύνες του, η εξέλιξη δεν ήταν και τόσο ευχάριστη...

Η διαταγή άμεσης μετάθεσης του ιατρού πλωτάρχη είναι η απάντηση της ηγεσίας του Ναυτικού, που νοικιάζει το Αβέρωφ για να γιορτάζουν οι "έχοντες" και να βρωμίζουν τον χώρο με πορνίδια...

Η ηγεσία του Ναυτικού βρίσκεται ακόμη στη θέση της μετά από τα ρεζιλίκια στο Αβέρωφ και τα καυτά "εγκαίνια" του Πολεμικού Μουσείου απο την "εθνική μας" πορνοστάρ με τον κανακάρη του "εθνοσωτήρα" Ζαγορίτη.

Για τους διεφθαρμένους της στρατιωτικής ηγεσιάς που αναρριχήθηκαν σε υψηλόβαθμα αξιώματα γλύφοντας και προσκυνώντας μαυρογυαλούρους ο πατριωτισμός ασφαλώς διώκεται και τιμωρείται παραδειγματικά.

Για κάτι τσουτσέκια σαν τον υπαρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού όμως την Ελληνική σημαία την παίρνει εύκολα ο άνεμος απο τα Ίμια αρκεί να δώσει εντολή ο κάθε Πάγκαλο-μαυρογυαλούρος και ασφαλώς κάτι πατριωτισμοί σαν του Πλωτάρχη διώκονται αυστηρά.

Σε άλλες εποχές βέβαια , κάποιοι καπεταναίοι (και όχι "λούτσοι") θα τον είχαν κάνει... άγκυρα σε τορπιλάκατο...Διαβάστε επίσης:


Με νέα υπουργική απόφαση , προνομιούχοι και όλοι οι λουφαδόροι !!!

Το μέγα μπάχαλο με την παπατζο-ΕΔΕ για Γ.Ζαγορίτη και Τζούλια!!!

Οι εθνοπατέρες φρόντισαν η Ελλάδα να παραμείνει για πάντα Ψωροκώσταινα

Κιλοτάδικο κατάντησαν το Πολεμικό Μουσείο - Mπαζάρ γυναικείων ρούχων ανάμεσα στα Εθνικά κειμήλια

Κοροϊδεύοντας την κοινωνία - H αντικειμενική ευθύνη των υποκειμενικών ευθυνών (Δείτε το βίντεο)


Ντροπή και Αίσχος στο Υπουργείο Άμυνας και στη στρατιωτική ηγεσία του Πεντάγωνου που απέκρυψαν την αλήθεια απο τους 'Ελληνες !

Παραθυράκια στο στρατό για τους γόνους των προνομιούχων - Aνακοίνωση του ΓΕΣ επιβεβαιώνει τη μετάταξη στον γιο του Μάκη


Zougloσκάνδαλο στο στρατό με την μετάταξη του γιου του Τριανταφυλλόπουλου


Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα και μάλιστα με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων !


Εκείνο που πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταλάβει είναι , οτι η ηγεσία του στρατού είναι πάντα φιλοκυβερνητική και εκτελεί πιστά εντολέςΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share