22/6/10

Προμηνύουν διπλές εκλογές το Νοέμβριο - Ετοιμάζονται για απόδραση ala Καραμανλής

Ορισμένοι στην κυβέρνηση έχουν αρχίσει απο τώρα να πακετάρουν !

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έλαβαν το μήνυμα και συνιστούν προεκλογική ετοιμότητα στα στελέχη τους για διπλές εκλογές σε περίπτωση που ξαφνικά το "ξεφουρνίσει" η κυβέρνηση.

Ποιοί είναι όμως οι πραγματική λόγοι , και ποιά στοιχεία συνδέουν το σχέδιο της μεγάλης απόδρασης με τις τελευταίες εντολές τις τρόικας;;;


Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ επιβεβαιώνεται σε όλα τα κατά καιρούς δημοσιεύματα μας που έκαναν λόγο για απόδραση και αυτής της κυβέρνησης απο την εξουσία με "διαβατήριο" τη μέθοδο ala Kαραμανλής .

Η μέθοδος ονομάζεται πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και έχει το πρόσχημα της “Νωπής λαικής εντολής”.

Όπως κατ'επανάληψη έχουμε αναφέρει παρά την ισχυρή αυτοδυναμία που έλαβε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές , δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει τετραετία.

Τα γεγονότα πλέον αποδεικνύουν οτι , τα ισχυρά κέντρα διακυβέρνησης του εξωτερικού που οι Ελληνικές κυβερνήσεις επι σειρά ετών υπηρετούν για να συντηρείται ο δικομματισμός και να εναλλάσσονται στην εξουσία, κατέβασαν απο την εξουσία τον τότε “καταλληλότερο” Καραμανλή , στέλνοντας τον σε εκλογές απόδρασης (μεταβατική εποχή απο Αλ Μούνια σε Όλι Ρεν) διότι η τότε φθαρμένη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αδύνατον να συνεχίσει το έργο των εντολέων και να εντάξει τη χώρα στη νέα τάξη πραγμάτων (διακυβέρνηση τρόικας) που ήταν ο στόχος των πανίσχυρων εντολέων.

Η κοινωνία θα αντιδρούσε και ο μόνος τρόπος ήταν η αίσθηση της αλλαγής.

Τότε υπήρχε επιτακτική ανάγκη να αλλάξει το σκηνικό και να ανεβούν οι επόμενοι συνεχιστές οι οποίοι σαν νέα ισχυρή κυβέρνηση θα αναλάμβαναν να πείσουν τον Ελληνικό λαό οτι υπάρχει ανάγκη για αλλαγές και σκληρά μέτρα για να καταλήξουν στο οτι η μοναδική λύση είναι η υπογραφή του περίφημου μνημονίου.

Ενός μνημονίου το οποίο όπως μετέπειτα επίσης αποδείχθηκε δεν ήταν τίποτε άλλο απο ένα εκβιαστικό μνημόνιο παράδοσης της χώρας.

Πήρε καιρό για να πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες (και όχι όλοι) οτι πίσω απο την αεροπορική διακυβέρνηση (ταξίδια και γελοιοποίηση της χώρας) τα “πιστόλια στο τραπέζι” (δείτε εδώ) ο στόχος τελικά ήταν για να πεισθεί η Ελληνική κοινωνία οτι υπάρχει ανάγκη να υπογραφεί η παράδοσης της χώρας με το σχετικό μνημόνιο που υπέγραψε τελικά η “νέα” κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Αφού λοιπόν οι βασικοί πυλώνες τις νέας τάξης πραγμάτων εδραιώθηκαν πλέον στην Ελλάδα και νομιμοποιήθηκαν απο την Ελληνική κυβέρνηση μέσα απο την υπογραφή του περίφημου μνημονίου με τη τρόικα, τα "ψωμιά" της μέχρι πρόσφατα ισχυρής κυβέρνησης είναι πλέον μετρημένα , αφού ο βασικός στόχος του σχεδίου που ανέλαβαν να εκτελέσουν έχει ήδη επιτευχθεί. Απο κεί και πέρα ... όσο βλέπουν οτι αντέχουν (πρίν την κοινωνική έκρηξη) θα παραμείνουν.

Τη συμβαίνει αυτή τη στιγμή

Επειδή η κυβέρνηση βλέπει οτι τα περιθώρια στενεύουν και η κοινωνία βράζει ετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη απόδραση μαζεύοντας σιγά σιγά τα μπογαλάκια της για να είναι έτοιμη.

Εδώ και μερικές μέρες έχουν αρχίσει τα “παπαγαλίσματα “στελεχών της κυβέρνησης που δήθεν κόπτονται για το εργασιακό νομοσχέδιο του Α.Λοβέρδου προκαλώντας όπως λένε τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα ;;;;

Σας δουλεύουν και πάλι ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!

Το όλο θέατρο που έχει στηθεί γύρω απο το θέμα και αναπαράγεται μανιωδώς απο τα ΜΜΕ με φανταχτερούς τίτλους , δεν είναι τίποτε άλλο απο σφυγμομέτρηση απο πλευράς της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού προσωπικά.

Τι σημαίνει αυτό ;;;

Στην πραγματικότητα οι πολιτικάντηδες ποσώς ενδιαφέρονται για την σκληρότητα των μέτρων (που έτσι κι αλλιώς δεν τους αγγίζει ), φοβούνται όμως οτι θα καούν για πάντα οι πολιτικές τους καριέρες , όταν ξαφνικά ο πυρήνας των ισχυρών του ΠΑΣΟΚ θα πάρει την απόφαση να ανακοινώσει τις πρόωρες εκλογές για την μεγάλη απόδραση.

Αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν σε εσωκομματικά πηγαδάκια τους φόβους τους οτι όταν το “καράβι” του ΠΑΣΟΚ βουλιάξει στις εκλογές , θα βρίσκονται κι εκείνοι μέσα , με αποτέλεσμα να τους καταπιεί η δύνη που θα σχηματιστεί.

Σπεύδουν λοίπον να διαχωρίσουν τη θέση τους σχηματίζοντας έτσι "σωσίβια" που θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον ώς άλλοθι για να στηρίξουν το ήθος τους στην πολιτική για κερδίσουν έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στο μέλλον.

Τρομάζουν στην ιδέα οτι η πολιτική τους καριέρα στην οποία έχουν επενδύσει χρόνια ολόκληρα θα καταστραφεί για πάντα. Δεδομένου οτι ήδη , ώς πολιτικοί , είναι πλέον δαχτυλοδειχτούμενοι απο την Ελληνική κοινωνία προβλέπουν οτι μετά θα καταντήσουν σαν τους πολιτικά καμμένους της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα έχουν μούτρα να βάλουν υποψηφιότητα ούτε σε άλλο κόμμα.

Απ'την άλλη πλευρά ο Παπανδρέου σφυγμομετρεί τα στελέχη του κόμματος του για την πίστη τους στο πρόσωπό του (κατα πόσον δηλαδή είναι διατεθειμένοι να θυσιαστούν πολιτικά) ενώ παράλληλα σφυγμομετρεί και την Ελληνική κοινωνία (όχι βέβαια για το εαν δέχεται τα μέτρα , αλλά για το πόσος χρόνος απομένει πριν την κοινωνική έκρηξη).

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος φαίνεται οτι μετρά αντίστροφα για την προ μηνών ισχυρή κυβέρνηση. Παρά τις προσπάθειες των εργολάβων διαμόρφωσης της κοινής γνώμης φαίνεται οτι ο χρόνος συρρικνώνεται δραματικά για το ΠΑΣΟΚ που ολοκλήρωσε πλέον το σχέδιο που ανέλαβε να εκτελέσει και πλέον σχεδιάζει τη μεγάλη απόδραση απο την εξουσία ala Kαραμανλής.

Ποιές οι τελευταίες εντολές της Τρόικας πριν την μεγάλη απόδραση.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκαλύπτει πως το τελευταίο σχέδιο πριν την “νωπή λαική εντολή“ που θα παίξει το ρόλο “διαβατηρίου” για την μεγάλη απόδραση , η κυβέρνηση έχει λάβει εντολή να απο την τρόικα να εγκαθιδρύσει “στρατηγείο” του ΔΝΤ στην Αθήνα.

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η τρόικα ζήτησε ξαφνικά απο τον Παπανδρέου τη σύσταση ενός νέου Οργάνου , που θα εποπτεύει την πίστη εφαρμογή του μνημονίου έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εξουσία της τρόικας στην Ελληνική επικράτεια σε περίπτωση κοινωνικών αναταραχών.

Υπάρχει μάλιστα σχετική πρόταση να εγκαινιαστεί το στρατηγείο ώς μια νέα γραμματεία εντός του υπουργείου Οικονομικών, η οποία θα παρακολουθεί συνεχώς και θα συντονίζει την εφαρμογή των μέτρων.

Το Κλιμάκιο αξιωματούχων της τρόικας σχεδιάζει εν όψη των εξελίξεων να επισκέπτεται τη χώρα μας κάθε 30 ημέρες ενώ έχει συζητηθεί η μόνιμη εγκατάσταση επιθεωρητών του ΔΝΤ στην Αθήνα προκειμένου να στελεχώσουν το νέο στρατηγείο που θα δημιουργηθεί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι το ΔΝΤ σχεδιάζει άμεσα να εγκαταστήσει για αρχή δύο τουλάχιστον μόνιμα στελέχη του στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης :

Από τους σεμνούς και ταπεινούς , στους... λεφτά υπάρχουν !

Tην κοπανάει για Βοστόνη ο καταλληλότερος - Μεταναστεύει για να γλιτώσει...

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 10% !!!


Oι Γερμανοί τους πήραν χαμπάρι , Εσείς ;;; Δείτε την ανάλυση για να μην σας παραμυθιάζουν οι εργολάβοι της ενημέρωσης

Ύστατη προσπάθεια κυβερνητικής τρομοκρατίας , διαφημίζοντας πως δεν υπάρχει φυγή από την «κηδεμονία» του ΔΝΤ

Ανήμερα της γιορτής του, μας έκανε δώρο την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ

Μας πήραν τα μέτρα - Η κυβέρνηση πιόνι ανακοίνωσε το φιρμάνι του ΔΝΤ (Δείτε το βίντεο)


Παίζει με τις αντοχές του λαού η κυβέρνηση, αντί να κυβερνά διαπιστώνει ! (Δείτε τα βίντεο)


Ξανα μαγειρεύει τα οικονομικά στοιχεία η κυβέρνηση με πάγωμα της επιστροφής του ΦΠΑ (Δείτε το βίντεο)

ΣΔΟΕ: Ζεστά λεφτά με συνοπτικές διαδικασίες πρόστιμα επί τόπου για την ΚΡΑΤΟΣ Ε.Π.Ε.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share